Om oss

Välkommen till oss, vi är ett företag som alltid sätter våra kunder först och har passion för golvläggning. Vi har varit aktiva inom industrin i över 20 år och erbjuder hög kvalitet på våra tjänster varje gång. Att arbeta med golv är något som kräver tekniskt kunnande och alla våra anställda har den rätta utbildningen. Vi är flexibla och kommer ut när det passar dig.

Boka gärna in ett möte med oss för att få veta mer om våra tjänster. Du kommer självklart att få en kostnadsfri offert när vi först kommer ut för att föra en inspektion av ditt golv.

Våra anställda

Våra medarbetare är de absolut bästa inom industrin, det kanske låter som vi skryter – men det är sanningen. Inte enbart har våra anställda både den rätta utbildningen och erfarenheten, utan även den rätta attityden för att utföra jobbet. Golv och god kundservice är deras passion. Vi kommer alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Våra kunder kan alltid förvänta sig att bli bemötta med respekt och ett leende på läpparna.

Med kunderna i fokus

Våra kunder är guld värda för oss, det är trots allt våra kunder som gör att vi har detta företag. Det är därför vi är stolta över våra tidigare kundrecensioner. Vi lämnar inget arbete om våra kunder inte är nöjda. För är du inte nöjd, är vi heller inte nöjda. Vi lämnar också självklart en garanti för vårt arbete. Går något fel är det bara att kontakta oss och så kommer vi ut för att fixa detta.