Våra tjänster

Dina golv är en viktig del av ditt hem och det är viktigt att de blir väl omhändertagna för en lång livslängd. Att ta hand om ditt golv är utan tvekan en investering för framtiden, och kan även höja värdet på ditt hus. Vi är en firma med 20 års erfarenhet inom industrin och vi erbjuder skräddarsydda tjänster för våra kunder.

Vad vi kan erbjuda dig

  • Golvslipning – Ibland är golvslipning allt som krävs för att förnya ditt golv. Det är ett perfekt sätt att bevara gamla golv och få de att se ut som nya.
  • Plastgolv eller linoleumgolv är också något som vi kan tillhandahålla om det önskas.
  • Installation – Vi kan självklart hjälpa dig med installation av nya golv.
  • Besiktning – Att besikta ditt golv är viktigt. Om du gör detta regelbundet kan du tidigt upptäcka och förhindra skador, vilket kan leda till dyra reparationer. Vi kan hjälpa dig med besiktningen av ditt golv.
  • Rådgivning – Vi kan även självklart erbjuda dig rådgivning om dina golv. Är du inte helt säker på hur ditt nya golv borde se ut och vad för material du borde ha? Då är det bara att fråga oss. Vi älskar att hjälpa våra kunder.

Hör av dig

För mer information om våra tjänster är det bara att höra av dig till oss. Vi älskar att prata med våra kunder om hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi accepterar alla former av uppdrag – allt från stora till små, och för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du även förvänta dig en kostnadsfri offert, så fort du accepterar detta så påbörjar vi vårt arbete.